3 Mart 2012 Cumartesi

2013 Model Ford Transit


Avrupa ve Asya için tamamen yenilenen Ford Transit karşınızda!
Yepyeni görünümüyle Minibüs, Kombi ve Van olarak sunulacak Ford Transit, Cenevre fuarında sadece Minibüs versiyonu ile sergilenecek.


Sekiz koltuklu şık konsept bir araç ister aile kullanımında, ister Turizm ve yolcu taşımacılığında istersenizde VIP yolcu taşımacılığında yeni yer alacak. Tourneo Custom Concept ismiyle tanınıyor bu araç, otomobile benzer sürüş keyfi verirken ve konforun yanı sıra yeni kasa Focus’a gönderme yapan sürücü odaklı ön konsol, yepyeni lüks,dikkat çekici iç mekan tasarımı ile gönüllere taht kuracağı gözüküyor.



Yeni model katlanabilen ve çıkarılabilen koltuk yapısı sayesinde kullanıcıya farklı koltuk kullanım seçenekleri sunabilmesi ile hem iş hem de hobi amaçlı kullanıma uygun kombinasyon sağlıyor. Buna ilave olarak araçta bulunan ve segmentinde çığır açacak teknolojiler arasında olan sesle kumanda edilen araç için bağlantı sistemi SYNC ile Acil Durum Desteği de bulunuyor!! Bu çok iddaalı olucak.


En ileri sürüş destek sistemlerine sahip Tourneo Custom Concept, sınıfının en iyi yakıt tüketimi için Ford’un düşük CO2 emisyonlu econetic teknolojilerinden yararlanıyor,buda aracın kalitesini arttırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder