11 Mart 2012 Pazar

2013 Model Toyota Corolla

İlk olarak bu modelden fiyatlarından bahsetmek istiyorum. Toyota kullanıcıları veya corolla severler için ilk önce acaba ben binebilirmiyim? Ne kadardır? diye düşüncelere girebiliriz.2013 Toyota Corollalar'da fiyat aralıkları düz vites fiyatının 15.500$ ve otomatik vites fiyatının 16.800$ civarında olması tahmin ediliyor.

2013 Model Toyota Corolla her ne kadar henüz otomobil severlerin karşısına çıkmamış olsa da , geleceği görmek mümkün. 2013 model Toyota Corolla’nın özellikleri henüz tam olarak açıklanmadı fakat önce ki modellere bakarak edilecek tahminlerin doğruluk payı bir hayli fazla.Çünkü 1968′de üretilmeye başlayan ilk Japon otomotiv üreticisi Toyota, 2013 yılın da öncelikli olarak yakıttan nasıl daha fazla ekonomi sağlayabileceğini düşünecek. Aynı zamanda bunun yanısıra performansınında son derece iyi olmasıda sağlanacak.Tam anlamıyla tüketiciye yönelik otomobil olacak.
Aynı düşüncede olan Ford,Hyundai ve Volkswagen ile aralarında bu sebepten ötürü sıkı bir çekişme olacak gibi görünüyor.Aracın 2012 kasaya oranla sadece makyaj olarak değişiklik gösterebileceğide yorumlanmaktadır.
2013 model Toyota Corolla tanıtımını ele alacak olursak araç yavaş yavaş kendini belli etmeye başlıyor.Merakla ve sabırsızlıkla beklenen Corolla 2012 yazının sonunda piyasaya çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder